Racen met een passie

race

Houd u echt van racen met een fiets, maar weet u niet precies hoe u zich kunt inschrijven of heeft u een goede fiets nodig? Wij van Racingjunkies helpen u met alles waar u hulp bij nodig heeft. Zo weten wij dankzij onze jaren ervaring precies hoe wij iemand kunnen helpen, en kunnen wij iedereen tevreden stellen. Wilt u zich bijvoorbeeld bij een raceteam aansluiten? Dan begeleiden wij u van inschrijving tot de oefendagen, en uiteindelijk de race. Ook kunt u altijd op ons rekenen wanneer u vragen heeft.

  Wanneer u een nieuwe racefiets wilt kopen, kunt u dat ook bij ons doen. Dit is natuurlijk een grote aankoop, dus willen wij een persoonlijke band met u opbouwen. Zo kunnen wij al uw wensen bespreken, en willen wij een fiets aanbieden die zo veel mogelijk met uw wensen overeenkomt. Wilt u bijvoorbeeld een verstelbare fiets, eentje die een schuin stuur heeft of een met een schuim zadel? Dit nemen wij allemaal in overweging. Na een paar gesprekken maken wij een selectie van fietsen waar u uiteindelijk de keuze uit moet maken.

Vragen en contact

Heeft u na het lezen van dit verhaal nog vragen, of wilt u graag in contact met ons komen? Dat is mogelijk via de contactpagina van onze website. Wanneer u ons een bericht stuurt, zal iemand van ons team al uw vragen beantwoorden. Ook is het natuurlijk mogelijk om een afspraak aan te vragen voor het kopen van een fiets. Wij hopen dat u in contact met ons zal komen, en horen graag van u. 

biking