Auto naar de sloop: de voordelen

auto sloperij

Heb jij een oude, tweedehands voertuig, dan is het verstandig om deze regelmatig te laten controleren. De kans is namelijk groot dat jouw auto niet meer door de keuring heen komt en dat is een groot nadeel. Als jouw auto niet meer door de keuring komt, is het verstandig om jouw auto te laten maken. In sommige gevallen zijn de reparatiekosten een stuk hoger dan de dagwaarde van het voertuig. In dit geval wordt het een sloopauto en die kun je het beste verkopen aan een autosloperij. Een auto naar de sloop brengen is een goed idee als het om een sloopauto gaat, maar wat zijn de voordelen? In dit artikel vertellen we er meer over of klik hier!

Je bent direct van het voertuig af

Een sloopauto verkopen aan een autosloperij is een goed idee, omdat je direct de auto kunt inleveren. In sommige gevallen kan de sloperij ook de auto komen ophalen en dat is natuurlijk ideaal als je met de auto niet meer kunt rijden. De sloperij komt in dit geval de auto ophalen, maar dan gaat er wel een klein bedrag van de vergoeding af. Dit is een groot voordeel vergeleken met het verkopen van een sloopauto op het internet. Een sloopauto verkopen op het internet is over het algemeen lastig en dit kan soms maanden duren. Kies daarom voor het verkopen van een sloopauto aan een sloperij, zodat je kunt genieten van de voordelen.

De vergoeding

Jouw sloopauto verkopen aan een autosloperij is een goed idee, omdat je hiervoor ook een vergoeding kunt krijgen. De sloperij geeft een vergoeding voor jouw sloopauto op basis van verschillende factoren. Zo kijkt de sloperij naar het gewicht van de sloopauto, maar ook naar eventuele onderdelen die ze nog een keer kunnen gebruiken. Vraag daarom een offerte aan bij verschillende sloperijen, zodat je meer te weten komt over de vergoeding die je kunt ontvangen.

Dit bericht werd gepost in Auto en getagt .